Over drijfmaatje - Drijfmaatje.nl

Op werkdagen voor 16:00uur besteld morgen in huis! 🇳🇱 & 🇧🇪

Over Drijfmaatje

Drijfmaatje, voor eindeloos zwemplezier in het zwembad, de hottub of in jouw eigen badkuip.
Wij ontwikkelen lucht-vrije drijfmiddelen voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Waardoor ze veilig kunnen relaxen en genieten in het water.

De babyfloat

Drijven in een babyfloat is een geweldige ervaring voor baby’s. Ze kunnen veilig en vrij rondobberen en volledig tot rust komen. Onze baby floats zijn ontwikkeld voor de leeftijd van 0 t/m 12 maanden en < 11KG. Daarnaast biedt floaten fijne voordelen. Zo vermindert het krampjes en bevordert het de ontwikkeling van jouw baby

Het ontstaan van Drijfmaatje

Ik ben Wouter, de bedenker en ontwikkelaar van Drijfmaatje. Producten ontwikkelen en verbeterd op de markt brengen is mijn passie. Als een product goed is, dan kan het altijd nog beter, totdat het perfect is! In 2019 sprong ik in het diepe, en beëindigde mijn full-time job als Personal-trainer om als ondernemer aan de slag te gaan. 2019 was ook het jaar waarin Eline, mijn vrouw onverwachts zwanger werd. Dit was niet gepland, maar wat hadden wij hier zin in. Met heel veel liefde en energie gingen wij dit avontuur aan, en onze zoon Senn werd geboren. Zo moesten we ons verdiepen in alle baby-kinderproducten, en dat zijn er veel! Na wat maanden research ontbrak toch echt het product voor in bad, want wat leek het ons fijn om samen, veilig in bad te gaan zodat Senn lekker kon ontspannen en wij ook konden relaxen.  Het viel ons op dat er geen veilige drijfmiddelen waren voor kinderen van 0-12 maanden. Enkel opblaasbare nekringen die niet voldoen aan alle veiligheidseisen die in Nederland gelden. Na vele uren onderzoek, testen en ontwikkelen zijn we tot een topproduct gekomen die we met trots op de markt hebben gebracht begin 2020.
sharonsenna7

In samenwerking met Een keuringsinstantie

Het belangrijkste is dat er een veilig product op de markt komt waar ouders, kinderen en baby’s enthousiast van worden. Omdat we met de veiligheid van baby’s en kinderen te maken hebben zijn we in samenwerking met een keuringsinstantie gaan kijken hoe we ons product zo veilig mogelijk op de markt konden brengen.

Uitbreiding Drijfmaatjes

Door groot succes zijn wij drijfmaatje aan het door ontwikkelen t/m een leeftijd van 6 jaar.
Zo bieden wij in de toekomst voor kinderen t/m 6 jaar een drijfmiddel aan, dit in samenwerking met een Keuringsintantie

Drijfmaatje Zwemband

Kinderen van 8 t/m 36 maanden.

Het vervolg op onze baby float. Dit Drijfmaatje is lucht en lekvrij dankzij de binnenband welke is gemaakt van parelschuim. De hoes is voorzien van huidvriendelijk materiaal. Jouw kind heeft optimale bewegingsvrijheid en kan zelfstandig in het water trappelen en bewegen.

Drijfmaatje zwemvest

Deze zwemvestjes zijn lucht en lekvrij, gemaakt van huidvriendelijk materiaal.
Afhankelijk van de zwemkwaliteit van je kind is het drijfvermogen aan te passen. Heeft je kind minder drijfvermogen nodig, dan zijn de parelschuim pads te verwijderen. Uiteraard worden deze varianten optimaal getest en gekeurd door een Keuringsintantie.  

We ontwikkelen ze in 3 maten:

Maten:Leeftijd:Kilo’sBorstomvang
Small3-4 Jaar13-16KG<52 cm
Medium4-5 Jaar17-23KG<56 cm
Large5-6 Jaar24-28KG<61 cm

Hulp nodig bij het kiezen van een Drijfmaatje, of heb je een vraag?
Neem gerust contact met mij op, ik ben er om je te adviseren!

Contact: info@drijfmaatje.nl

GRATIS BABY MAGAZINE.

De handleiding hoe je in 5 stappen de ontwikkeling van jouw baby bevorderd.

  • Waarom je moet gaan babyzwemmen in het eerste jaar. (Dit verwacht je namelijk niet)
  • 10% korting op een Drijfmaatje product bij aanschaf van dit magazine
Drijfmaatje.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders