Veelgestelde vragen - Drijfmaatje.nl

Op werkdagen voor 16:00uur besteld morgen in huis! 🇳🇱 & 🇧🇪

Veelgestelde vragen

Als jouw baby een normaal postuur heeft en een normale groei doormaakt kan maat M tot 12 maanden gedragen worden. Maat L is alleen voor enkele baby’s die een bredere nekomtrek hebben en bovengemiddeld groot zijn. Mocht je alsnog twijfelen neem dan contact met ons op.

Dit product is veiliger dan opblaasbare babyfloats. Het heeft geen risico op luchtlekkage. Met meer drijfvermogen op het water en dubbele sluitingen bovenop en aan de zijkant kan het product de veiligheid van baby’s garanderen. Het product moeten echter te allen tijde gebruikt worden onder steng toezicht van volwassenen.

Het Drijfmaatje is zo gemaakt dat er voldoende ruimte tussen de hals en het Drijfmaatje, daardoor kan jouw baby vrij ademen zit. Zorg te allen tijde dat je 2 vingers ruimte houdt tussen het drijfmaatje en de hals van uw baby. Dit product is van extreem licht, flexibel en elastisch parelschuim. De stof is zacht en huidvriendelijk en doet de nek van de baby geen pijn. Voel je vrij om het te gebruiken. Mocht de band toch te los of te strak zitten aan de hand van de gebruiksaanwijzing willen we graag dat u meteen contact met ons opneemt zodat we dit met je kunnen oplossen.

De hoes zit eromheen om het parelschuim te beschermen, dit zorgt ervoor dat de levensduur van de binnenband verlengd wordt. Mocht er condens ontstaan tussen het plastic en de binnenband kan je beter het plastic verwijderen. Zo niet laat dan de hoes eromheen.
Drijfmaatje is ontwikkeld voor de veiligheid van jouw baby, Het hoofd van je baby heeft een grotere diameter dan de diameter van het drijfmaatje, het is dus niet mogelijk dat je baby erdoorheen zakt. Het is extra veilig door de dubbele sluiting met kinderslot, die ook nog te verstellen zijn.
Je baby is gewichtsloos in het water, de band zorgt enkel voor ondersteuning van de kin en de nek zodat je baby veilig kan genieten in het water. Onderzoek toont aan dat het kalmerend werkt en goed is voor het slaapritme. Verder geeft het geen enkele belasting voor het babylijfje. Het is juist goed voor de fysieke ontwikkeling van je kindje, wat ook weer voordelen met zich meebrengt als het straks leert kruipen lopen en zwemmen.
Het is belangrijk dat je het opbouwt en altijd goed je baby blijft observeren. We raden aan om te beginnen met 5 min en niet langer te floaten dan 30 min. Het is natuurlijk super belangrijk om op te letten da je baby het nog leuk vindt. Het kan best zijn dat jouw kleine het soms 15 minuten volhoudt en op een mindere dag bijvoorbeeld 5 minuten. Houd dit goed in de gaten.

GRATIS BABY MAGAZINE.

De handleiding hoe je in 5 stappen de ontwikkeling van jouw baby bevorderd.

  • Waarom je moet gaan babyzwemmen in het eerste jaar. (Dit verwacht je namelijk niet)
  • 10% korting op een Drijfmaatje product bij aanschaf van dit magazine
Drijfmaatje.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders