Over ons - Drijfmaatje.nl

Op werkdagen voor 16:00uur besteld morgen in huis! 🇳🇱 & 🇧🇪

Over ons

Drijfmaatje, voor eindeloos zwemplezier in het zwembad, de hottub of in eigen badkuip.
Wij ontwikkelen lucht-vrije drijfmiddelen voor kinderen van 0 t/m 6 jaar. Waardoor de kinderen veilig kunnen relaxen en genieten in het water.

De babyfloat

Drijven in een babyfloat is een geweldige ervaring voor baby’s. Ze kunnen veilig en vrij rondobberen en volledig tot rust komen. Onze baby floats zijn ontwikkeld voor de leeftijd van 0 t/m 12 maanden en hebben een draagvermogen tot 11 kg. Daarnaast biedt floaten fijne voordelen. Zo vermindert het krampjes en bevordert het de ontwikkeling van jouw baby

Het ontstaan van Drijfmaatje

Ik ben Wouter, de bedenker en ontwikkelaar van Drijfmaatje. Producten ontwikkelen en verbeterd op de markt brengen is mijn passie. Als een product goed is, kan het altijd nog beter, tot het perfect is! In 2019 sprong ik in het diepe, en beëindigde mijn full-time job als personal-trainer om als ondernemer aan de slag te gaan.

2019 was ook het jaar waarin Eline, mijn vrouw onverwachts zwanger werd. Dit was niet gepland, maar wat hadden wij hier zin in. Met heel veel liefde en energie gingen wij dit avontuur aan, en onze zoon Senn werd geboren.

Zo moesten we ons verdiepen in het eindeloze assortiment van alle baby-kinderproducten. Wat ons opviel is dat er toch echt het product in bad ontbrak. Het leek ons namelijk fijn om samen met Senn veilig in bad te kunnen gaan, waar Senn lekker kon ontspannen en wij ook konden relaxen.

Tot onze grote verbazing bestonden er geen veilige drijfmiddelen voor kinderen van 0-12 maanden, enkel opblaasbare nekringen die niet voldoen aan alle veiligheidseisen die in Nederland gelden. Na vele maanden onderzoek, testen en ontwikkelen zijn we tot een topproduct gekomen dat we met trots op de markt hebben gebracht begin 2020.

In samenwerking met TUV Rheinland

We zijn er trots op dat ouders, kinderen en baby’s enthousiast worden van onze producten Echter staat de veiligheid van de Drijfmaatje producten voor ons op de eerste plaats. Daarom hebben we een product op de markt gebracht die door TUV Rheinland is goedgekeurd.

Uitbreiding Drijfmaatjes

We willen dat niet alleen baby’s maar ook kinderen tot met een leeftijd van 6 jaar veilig en comfortabel kunnen genieten van het water. Daarom zijn we Drijfmaatjes aan het ontwikkelen voor kinderen t/m een leeftijd van 6 jaar, uiteraard in samenwerking en onder toezicht van TUV Rheinland. 

Drijfmaatje Zwemband

Voor kinderen van 10 t/m 36 maanden.

Drijfmaatje zwemband is het vervolg op onze baby float. Dit Drijfmaatje is lucht- en lekvrij dankzij de binnenband  van parelschuim. De hoes is gemaakt van huidvriendelijk materiaal. Door het unieke ontwerp heeft jouw kind optimale bewegingsvrijheid en kan zelfstandig in het water trappelen en bewegen.

Drijfmaatje zwemvest

Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

Zoals alle andere Drijfmaatje producten, zijn deze zwemvestjes lucht- en lekvrij, en gemaakt van huidvriendelijk materiaal.
Afhankelijk van de zwemvaardigheid van je kind is het mogelijk om het drijfvermogen aan te passen. Heeft je kind minder drijfvermogen nodig, dan kun je sommige parelschuim-pads verwijderen. Alle varianten worden momenteel optimaal getest en gekeurd door TUV Rheinland.

We ontwikkelen ze in 3 maten:

Maten:Leeftijd:Kilo’sBorstomvang
Small3-4 Jaar13-16KG<52 cm
Medium4-5 Jaar17-23KG<56 cm
Large5-6 Jaar24-28KG<61 cm

Hulp nodig bij het kiezen van een Drijfmaatje, of heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op via : info@drijfmaatje.nl, we adviseren je graag!

 

GRATIS BABY MAGAZINE.

De handleiding hoe je in 5 stappen de ontwikkeling van jouw baby bevorderd.

  • Waarom je moet gaan babyzwemmen in het eerste jaar. (Dit verwacht je namelijk niet)
  • 10% korting op een Drijfmaatje product bij aanschaf van dit magazine
Drijfmaatje.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders