Op werkdagen voor 16:00uur besteld morgen in huis! 🇳🇱 & 🇧🇪

Verschillen tussen een baby float en een Drijfmaatje

Je hoeft je maar even in het aanbod te verdiepen om te ontdekken dat er zeer veel keuzemogelijkheden zijn in nekringen voor baby’s om lekker in te drijven. Je kunt bijvoorbeeld in een groot aantal winkels terecht voor een baby float maar ook een Drijfmaatje is een optie die je zeker in overweging moet nemen. Wij helpen je op weg bij het maken van je keuze door de verschillen tussen een baby float en een Drijfmaatje met je door te nemen.

Is een Drijfmaatje een baby float?
Veel mensen vragen zich af of een Drijfmaatje een baby float is. We kunnen deze vraag bevestigend antwoorden maar een baby float is zeker niet altijd een Drijfmaatje! Dit vraagt uiteraard enige uitleg. Je gebruikt een Drijfmaatje voor ongeveer hetzelfde doel als een baby float: je kunt je baby veilig laten ronddobberen in het zwembad of enthousiast laten spartelen in bad.

Het floaten heeft een zeer ontspannende werking op je baby en versterkt bovendien de band tussen jou en je kindje. Daarnaast kun je de kleine al in een vroeg stadium kennis laten maken met water, iets waar hij of zij een leven lang profijt van kan hebben. Tot slot is het goed te realiseren dat je kleine het heerlijk vindt om lekker in het water te zijn en dat is misschien wel de belangrijkste reden om je kindje hier volop de gelegenheid voor te geven. Voorwaarde is wel dat je zorgt voor zorgeloos ontspannen momenten als je met je baby in het water bent en hiermee komen we op de verschillen tussen een baby float en een Drijfmaatje.

Prijs/kwaliteitverhouding van de gemiddelde baby float
Om de verschillen tussen een baby float en een Drijfmaatje goed uit te kunnen leggen, is het goed om te kijken naar de beweegreden om een gemiddelde baby float te kopen. We komen dan snel op het gemak en de prijsstelling uit. Zoals aangeven kun je in zeer veel winkels terecht voor baby float artikelen en als je besloten hebt om bij een discounter naar binnen te stappen, betaal je hier ook maar een zeer gering bedrag voor. In dat geval maakt het eigenlijk niet uit als de baby float snel lek raakt want voor een kleine investering heb je een nieuw exemplaar in je bezit. Veel mensen gaan echter al snel voorbij aan de reden dat de baby float lek is geraakt om maar niet te spreken van de eventuele gevolgen…

Verschil tussen de gemiddelde baby floats en Drijfmaatjes
In de bovenstaande alinea’s hebben al deels aangegeven wat het belangrijkste verschil is tussen de gemiddelde baby floats en Drijfmaatjes. Een Drijfmaatje is net als een gemiddelde baby float een nekring maar met het verschil dat Drijfmaatjes wel het gewenste zorgeloze en ontspannen waterplezier bieden. Drijfmaatjes zijn immers lucht-vrije drijfmiddelen. Dit betekent allereerst dat er bij deze direct te gebruiken baby float geen kans is op lekken met alle gevolgen van dien. Daarnaast is een Drijfmaatje gemaakt van een huidvriendelijk materiaal zodat er geen huidirritatie wordt veroorzaakt. De welbekende scherpe randjes van een gemiddelde baby float zijn op een Drijfmaatje niet te vinden.

Het belangrijkste verschil tussen de gemiddelde baby floats en Drijfmaatjes hebben we nog niet eens benoemd. Het Drijfmaatje is immers ontwikkeld (in samenwerking met in samenwerking met TÜV Rheinland) met het oog om een optimale bescherming tegen het omkantelen te bieden. Deze baby float voldoet dan ook aan alle veiligheidseisen en dat is iets wat je niet over het overgrote deel van het aanbod in dit segment kan zeggen.

Ja, je betaalt wat meer voor een Drijfmaatje maar speelt dat nog een rol als je de bovenstaande verschillen leest? Ontdek hier het aanbod in Drijfmaatjes.

Wij breiden binnenkort uit t/m een leeftijd van 6 jaar. Ontvang 10%korting als je je hier inschrijft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

GRATIS BABY MAGAZINE.

De handleiding hoe je in 5 stappen de ontwikkeling van jouw baby bevorderd.

  • Waarom je moet gaan babyzwemmen in het eerste jaar. (Dit verwacht je namelijk niet)
  • 10% korting op een Drijfmaatje product bij aanschaf van dit magazine
Drijfmaatje.nl draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches