Waarom een hottub uitstekend geschikt is voor het baby floaten - Drijfmaatje.nl

Op werkdagen voor 16:00uur besteld morgen in huis! 🇳🇱 & 🇧🇪

Waarom een hottub uitstekend geschikt is voor het baby floaten

Je hebt vast wel eens de afbeeldingen gezien van baby’s in een baby spa die lekker aan het floaten zijn. Het ronddobberen in een baby jacuzzi werkt zeer rustgevend voor de kleine. Er zijn diverse spa en wellness gelegenheden waarvan je gebruik kunt maken maar je kunt ook de keuze maken voor een hottub. Je haalt hiermee een heerlijke wellness ervaring voor je kleine spruit in huis. Niet alleen voor de kleine maar ook voor jezelf. Je kunt heerlijk in de buitenlucht genieten van de natuur, het uitzicht, kun je het knapperende vuur horen en de aroma’s die vrijkomen ruiken. Hoe goed klinkt deze vorm van family time?

Wat is een hottub?

Een hottub is een warm bad waarvan veelvuldig gebruik wordt gemaakt in Scandinavië. De achterliggende gedachte van het gebruik van een hottub is dat er een natuurlijke warmwaterbron wordt gecreëerd. Een hottub wordt dan ook buiten geplaatst en verwarmd met een houtvuur. De traditionele hottubs werden volledig uit hout vervaardigd. Als je de website van een hottub specialist zoals Welvaere bezoekt, ontdek je al snel dat de moderne hottubs nog altijd een houten omranding hebben maar dat de binnenkuip is gemaakt van hoogwaardig glasvezelversterkt kunststof en voorzien is van beschermende coatings om lekkages te voorkomen. Een hottub wordt geleverd met een interne- of externe kachel om het water op de gewenste temperatuur te krijgen. Als het water de juiste temperatuur heeft, kun je plaatsnemen in de hottub en ontspannen. Dit kan ieder seizoen, op ieder gewenst moment!

Hottub voor het baby floaten

Met een hottub kun je dus genieten van een heerlijk wellness moment in je eigen achtertuin. Dit kan met het volledige gezin, inclusief de kleinste. Een hottub is immers uitstekend geschikt voor het baby floaten. Lekker drijven in zo’n hottub doet de kleine immers denken aan het ronddobberen in je buik en dit geeft een veilig gevoel. Daarnaast biedt het baby floaten ook veel andere voordelen want het versterkt de band tussen baby en ouders en het bevordert op diverse manieren de lichamelijke ontwikkeling van de kleine. Wil je meer over dit laatste lezen? Download dan nu ons gratis baby magazine die je elders op deze website vindt. Je leest hierin alles over de verschillende ontwikkelfases van je baby en hoe jij de ontwikkeling van de kleine kunt bevorderen.

Baby floaten in de hottub? Denk hier aan!

Er zijn zeker wel wat zaken waar je aan moet denken als je gaat baby floaten in de hottub. Allereerst is het van belang dat het water op de juiste temperatuur is. Het water mag niet kouder zijn dan 32 graden. Daarnaast moet het water gezuiverd zijn en vrij van chemicaliën en chloor. Eigenlijk vertellen we hiermee geen nieuws want als je zelf wilt genieten van je hottub zorg je hier ook voor.

Uiteraard is het van belang dat je droge en warme handdoeken binnen handbereik hebt voor na het baby floaten maar omdat je thuis bent zal dat geen probleem zijn. Tot slot willen we benadrukken dat de kleine ook tijdens het baby floaten in de hottub altijd onder toezicht moet blijven en dat het dragen van een geschikt drijfmiddel zeer aangeraden wordt.

Wij breiden binnenkort uit t/m een leeftijd van 6 jaar. Ontvang 10%korting als je je hier inschrijft

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GRATIS BABY MAGAZINE.

De handleiding hoe je in 5 stappen de ontwikkeling van jouw baby bevorderd.

  • Waarom je moet gaan babyzwemmen in het eerste jaar. (Dit verwacht je namelijk niet)
  • 10% korting op een Drijfmaatje product bij aanschaf van dit magazine
Drijfmaatje.nl draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders